FOTO: Pexels.com

Vērsis 17

Vērsis ir kā klints, uz kuras var balstīties jebkuros apstākļos. Ja tev nepieciešams uzticīgs kompanjons, kurš vienmēr būs modrs, pat kad tu vairs nevarēsi nostāvēt kājās, zvani Vērsim. Tomēr esi uzmanīgs! Ja Vērsim bijis par daudz, viņš kļūst spītīgāks par jebkuru aunu un dusmās var sabojāt visu, kam vien tiks klāt, piemēram, kafijas servīzi, naudas koku un jūsu labās attiecības.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Viņš dzīvo ar vērienu – ja dzer, tad mucām, ja mīl, tad karalieni, ja zog, tad miljonu. Plānojot dzert kopā ar Vērsi, neskopojies, citādi dzirdēsi no viņa ko tādu kā: “Sūtiet vien muļķi pēc degvīna – viņš arī tikai vienu atnesīs.” Reizēm tā piedzeras, ka knapi spēj rāpot, taču ir pārliecināts, ka vakars tikko sācies un rāpo jaunas alkohola devas virzienā.

Iedzeršana dažreiz piešķir īpašu drosmi mīlas lietās, bet pretējais dzimums ļoti reti to novērtē. Tad tādā iedvesmotā stāvoklī Vērsis mēģina ko izvilināt no pa rokai pagadījušamies mūzikas instrumentiem. Dzērumā Vērša raksturs izpaužas arī pārmērīgā aktivitātē un vēlmē kaut ko sasniegt, pat ja tas nevienam nav vajadzīgs. Izvirzījis sev bezjēdzīgu mērķi, Vērsis metas uz priekšu, neklausīdams nevienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.