FOTO: Pexels.com

Auns 17

Pirmais iedzeršanas noteikums ar Aunu: nekad nedzer ar Aunu. Pirmkārt, tu nevarēsi iedzert tikpat daudz, cik viņš. Ja būsi iedzēris mazāk, bet Auns to nebūs pamanījis, Auns noteikti ievilks tevi kādā piedzīvojumā ar policijas pakaļdzīšanos vai dusmīgiem vietējiem huligāniem. Piedzīvojumi un spontānas izdarības ir tas, kāpēc Auns daudz dzer – lai tos izbaudītu. Ja neko tādu nemeklē, iedzer ar kādu adekvātāku tipu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Turklāt jau skaidrā prātā ir grūti ar viņu strīdēties, bet būdami “zem grādiem” Auni kļūst divtik spītīgi un agresīvi ar vēlmi noskaidrot “vai visu viņu ciena”. Iestiprinājušies Auni cenšas parādīt savu veiklību, un šāda “varonība” nereti beidzas bēdīgi gan viņiem, gan apkārtējiem.

Lielākās viesībās iedzēris Auns, būdams lieliskā noskaņojumā, pāries no viena viesa pie otra, pārbaudot, vai visiem ir ieliets un lai pārliecinātos, ka visi ir tikpat laimīgi, kā viņš. Jau pēc pirmā dzēriena Auns sāk muļķīgi jokot, atzīties mīlestībā svešiniekiem un flirtēt ar aizraušanās objektu. Taču no rīta Auns nekad neko nenožēlo. Jo neko neatceras. Ja pietrūks dzeramā, var paļauties uz Aunu – viņš viemēr gatavs aizskriet pēc vēl vienas pudeles.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.