* Ja, ejot vakarā pa tumšu ielu, šķiet, ka kāds seko, māc bailes, nedrošība, izveido ar pirkstiem tā dēvēto metālistu zīmi. To nevajag darīt uzkrītoši, pietiek, ja saliek šo pirkstu kombināciju un droši iet tālāk. 0


* Sievietei vislabākā aizsardzība ir rota. Tā, kas pirkta ar nolūku, ar prieku, mīļa cilvēka dāvināta. Dažas saka – vispār nevaru nēsāt ne gredzenu, ne auskarus, ne krelles. Tad var uzlikt nelielu rokassprādzi. Rota, kas aplikta apakšdelmam, aizsargā enerģētiski.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Astoņgadīga meitene “aizņemas” vecāku automašīnu un viena pati dodas iepirkties
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Rotas ik pa laikam vajag tīrīt, jo tās uzkrāj gan labu, gan sliktu. Pēc cik ilga laika jātīra? Ekstrasense iesaka rīkoties pēc sajūtām – lūk, tieši tagad ir īstais brīdis!

Attīrīt var dažādi, piemēram, iegremdējot tekošā ūdenī, ieliekot saldētavā aptuveni uz trim dienām, ierokot zemē vai sniegā, ja šāda paglabāšana ir droša.

CITI ŠOBRĪD LASA

Var attīrīt ar uguni – degošas sveces saliek noslēgtā trīsstūrī un vidū novieto rotu.

* Nereti kādā pasākumā visi tiek rosināti ļauties meditācijai. Svešā vietā to nevajadzētu darīt, jo tad visi kanāli enerģētiski atveras, cilvēks kļūst viegli ievainojams, pieejams. Reizēm pēc šāda pasākuma sāk sliktāk justies, piemeklē ķibeles, neveicas naudas lietās.

* Lai sevi aizsargātu, der iztēloties, ka apkārt ķermenim ir kupols no spoguļiem, – tad svešas enerģijas netiks klāt.

* Spogulis labi der aizsardzībai. Arī pirms iziešanas no mājas der paskatīties savam spoguļattēlam acīs un palūgt – lai šodien veiksme sargā un pavada! Tomēr šo rituālu var veikt tikai ar koptu, enerģētiski tīru spoguli, tāpēc tas ik pa laikam jānomazgā ar sālsūdeni, jāuzvelk krusts, kas visu nobloķē.

* Spoguli nevajadzētu likt blakus vietai, kur naktī guļ. Ja citādi nevar, nakts laikā tas jāaizsedz, jo miegā, bezapziņas stāvoklī, cilvēks ir ļoti atvērts, varētu teikt, klīst apkārt, un spogulī var notikt saslēgums ar citām pasaulēm.

“Šos rituālus vērts zināt, bet ne jau dzīvot, visu laiku no kaut kā aizsargājoties. Jādzīvo ar prieku!” uzsver ekstrasense.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.