Vīriešu zapte – kulinārijas šedevrs, kas derēs gan svētkiem, gan ikdienai 1
Viena kartotīte šīs zaptes padarīs par kulinārijas šedevru gan gaļas gabalu, gan varītus kartupeļus, rīsus un griķus, gan visparastāko brokastu sviestmaizīti.
Steidzieties pagatavot, kamēr vēl dārzā un tirgū ir pieejamas jaunās selerijas un pētersīļu saknes!
Selerijas un pētersīļu saknes notīrīt un sagriezt mazos kubiņos.Tieši tāpat sagriezt tomātus un sīpolus. Zaļumus noskalot un smalki sagriezt. Visu salikt katlā un vārīt 2 st. uz nelielas uguns. Šeit labi noderēs multivārāmais katls – 2 st. režīmā Slow Cook. Pievienot etiķi, sāli, svaigi maltus piparus un cukuru un vārīt vēl 30 min.
Vēl karstu vīriešu zapti pārlikt tīrās, sausās burciņās un aizvākot. Glabāt vesā vietā.
Recepti piedāvā