Volodimirs Zelenskis
Volodimirs Zelenskis
Foto. Scanpix/SAMUEL CORUM / AFP

Maza tolerance pret slikti sagatavotajiem un augoša paranoja 152

“Viss, ko es vēlējos pirms pieciem gadiem, bija ļoti liberāla valsts ar liberālu ekonomiku,” Zelenskis sacīja maijā savas inaugurācijas piektajā gadadienā. Tā vietā šonedēļ viņš pauda vēlmi nogalināt Krievijas valdnieku Vladimiru Putinu, paužot dusmas un ciešanas, kas sekoja pēc krievu uzlidojuma Ukrainas lielākajai bērnu slimnīcai Okhmatdyt.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Četri dzērieni, kas izraisa insulīna rezistenci un svara pieaugumu. Ar ko tos aizvietot?
Kokteilis
Kāds vīrietis vajadzīgs katrā zodiaka zīmē dzimušai sievietei 8
Veselam
Slaida auguma noslēpums! 25 pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu un zemu tauku saturu 8
Lasīt citas ziņas

Zelenskis liks amatpersonām un padomniekiem atstāt telpu, ja viņš uzskatīs, ka viņi nav pilnībā sagatavoti, atzīst viņa komandas locekļi. Konkrēti, prezidents neapmierināts atlaida savus palīgus sanāksmē, kas notika šā gada sākumā, lai plānotu informatīvu kampaņu saistībā ar mobilizāciju. “Ja viņš redz, ka cilvēki nav gatavi vai ir viens otram pretrunā, viņš teiks: “Vācies prom. Man tam nav laika,” sacīja kāds komandas dalībnieks, kurš vēlējās palikt anonīms. Daudzi intervētie sacīja, ka viņus pārsteidza Zelenska garīgais spēks un spēja tikt galā ar Ukrainas prezidenta, militārā virspavēlnieka un starpnieka lomu pasaulē.

“Viņa atmiņai ir milzīgs spēks. Viņš galvā glabā lielu informācijas apjomu, viņš ļoti ātri uztver detaļas un nianses.
CITI ŠOBRĪD LASA

Šī dāvana paātrināja viņa straujo angļu valodas apguvi – es to noskatījos,” sacīja Rezņikovs.

Tajā pašā laikā Zelenskis kļūst arvien “paranoiskāks” par iespējamiem Krievijas mēģinājumiem viņu nogalināt un destabilizēt Ukrainas vadību, sacīja augsta Eiropas amatpersona, kas ar viņu veikusi sarunas. “Un tas ir pareizi,” piebilda amatpersona. “Protams, pēdējo piecu gadu laikā viņš ir mainījies. Viņš ir kļuvis nobriedušāks, kā cilvēks, kuram ir neticami liela slodze. Viņš guļ tikai dažas stundas diennaktī. Šis milzīgais spiediens ir redzams,” stāsta prezidenta komandas biedrs Andrijs Šaikans.

Ukrainas prezidenta Zelenska vizīte ASV
V. Zelenska kāzu 19.gadadiena

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.