Par maskaviešiem un kara beigām 0

‘’Virkne ekspertu jau kara sākumā teica, ka karš varētu beigties tikai tad, kad Krievijas iedzīvotāji sajutīs karu uz savas ādas. Pieņemu, ka tajās nelielajās pilsētās, nelielajos ciemos, tajos reģionos, no kurienes armijā iesauca vairāk cilvēku, vairāk mobilizēja un savervēja vairāk līgumnieku, kur kapsētās tagad ir daudz Ukrainā nogalināto, tur, protams, karu izjūt asāk un spēcīgāk nekā lielajās pilsētās – Maskavā, Sanktpēterburgā, Jekaterinburgā, no kurienes cenšas izvest minimālu cilvēku skaitu uz fronti. No otras puses, mani draugi, kuri nesen bija Maskavā, viņi saka, ka Maskavā visur ir izkarināti aicinājumi slēgt līgumu par pievienošanos bruņotajiem spēkiem, doties karot uz Ukrainu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
RAKSTA REDAKTORS
“Man meistaram jāmaksā 1000 eiro, bet viņa bērns jāizglīto par atmestajiem grašiem!” Profesors par negodīgajām algām
Lasīt citas ziņas

Ir ļoti daudz pret Ukrainu un karu atbalstošas propagandas, kas dzirdama un redzama ik uz soļa. Un, protams, es domāju, cilvēki to visu redz, cilvēki pamazām sāk to visu saprast. Manam “YouTube” kanālam Krievijā ir ievērojama auditorija. Aptuveni 35 procenti manu skatītāju dzīvo Krievijas Federācijā. Īsāk sakot, kurš grib, visu noskaidros piecu minūšu laikā. Cita lieta, ka negrib zināt. No daudziem dzirdu, ka cilvēki slēpj galvu smiltīs – piekopj strausa politiku.

Paslēpšos savā namiņā, aizvilkšu aizkariņus, izlikšos, ka nekas nenotiek, nekas nav noticis. Agri vai vēlu karš pieklauvēs arī pie maskaviešu durvīm. Esmu par to pilnīgi pārliecināts. Tiks saņemti zārki, atlidos ukraiņu droni. Vairākkārt jau ir atlidojuši, un tie lidos vēl. Ukrainas rīcībā nonāks vidējā darbības rādiusa raķetes, kuras varēs sasniegt Maskavu. Un kādu dienu viņi redzēs, ka šīs raķetes trāpa noteiktiem objektiem Krievijas teritorijā. Varbūt pat pilsētas centrā. Tad es paskatīšos, kā būs noskaņoti tie pilsoņi, kuri balso par savu dārgo un mīļoto Vladimiru Putinu.’’

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.