Par sakcijām un Latviju 0

‘’Es domāju, kas tiek runāts arī par sankciju pastiprināšanu pret Krievijas Federāciju,’’ sarunu turpina Kiseļovs. ‘’Par pasākumu kompleksu, kas piespiestu Putina Krieviju un pašu Putinu atteikties turpināt karu un pāriet pie jēgpilnām sarunām. Jo tas, ko Putins teicis līdz šim, paziņojot, ka viņš it kā esot gatavs mieram un sarunām, viņš ir gatavs mieram tikai uz saviem noteikumiem. Būtībā Putins piedāvā kolektīvajiem Rietumiem kapitulēt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kurš mazais suns tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Vērsis – mopsis, Skorpions – čivava
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko pirmo pamanīji attēlā, un uzzini savu lielāko trumpi mīlas frontē
RAKSTA REDAKTORS
“Man meistaram jāmaksā 1000 eiro, bet viņa bērns jāizglīto par atmestajiem grašiem!” Profesors par negodīgajām algām
Lasīt citas ziņas

Viņš grib, lai Ukraina atsakās no savām teritorijām. Starp citu, viņš uzstāj, lai Ukraina atsakās no visām teritorijām, kuras Krievijas Federācija pasludinājusi par it kā neatņemamu Krievijas Federācijas teritorijas sastāvdaļu, jauniem Federācijas subjektiem. Atgādināšu, ka pat Luhanskas apgabals, ko Krievija pasludinājusi par savu, pat šo apgabalu Krievija nav pārņēmusi pilnībā. Tur vēl kādus piecus procentus kontrolē Ukraina.

Doneckas apgabalā patlaban notiek vissmagākās kaujas. Kāds no Krievijas politiķiem, kurš atbalsta Putinu, aprēķinājis – ja Krievijas armija tādā tempā virzīsies uz priekšu Doneckas apgabalā, lai pilnībā to iekarotu, vajadzēs vēl piecus gadus. Pat nerunāju par Hersonas un Zaporižjes apgabalu, neko nesaku par Krimu. Tātad, Putins pieprasa, lai Ukraina piekrīt Krimas aneksijai, un pilnībā, pat nepaspējis iekarot visus četrus apgabalus, kurus grib pievienot Krievijai, anektēt un pasludināt par saviem, lai Ukraina vispār labprātīgi no turienes aiziet.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ir vēl vesels lērums prasību, kuras izvirza Putins, kas ir absolūti nepieņemamas, manuprāt, ne Ukrainai, ne Ukrainas partneriem – NATO dalībvalstīm. Domāju, arī jūsu valstī Latvijā par tādu mieru neviens nepriecāsies, jo tad jūs būsiet nākamie. Jebkurš karš beidzas vai nu ar vienas puses uzvaru un otras puses kapitulāciju, vai arī sarunām, kas beidzas ar kādu kompromisu, bet patlaban Krievija nekādus kompromisus pieļaut nevar. Es domāju, kādā brīdī krievu agresori sajutīs, ka šī kara cena, tai skaitā cilvēku dzīvības, kas tiek zaudētas, ka cena ir pārāk augsta, un karš ir jābeidz. Lūk, tik vienkāršs plāns.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.