Foto – http://vkusnoicmachno.ru/

Vinegrets “Rubika kubs” 0

Sastāvdaļas:

* bietes

* burkāni

* kartupeļi

* marinēti dārzeņi

Mērcei:

* 100 ml olīveļļas

* burciņa konservēto zirnīšu

* citrona sula

* ķiploki, dilles, pētersīļi

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

Nepieciešami dārzeņi dažādās krāsās, turklāt gatavošanas procesā svarīgi saglabāt katra krāsu. Tāpēc katru jāgatavo atsevišķi. Vāra kartupeļus, sutina burkānus burkānus un bietes atsevišķos traukos.

Sablenderē citrona sulu ar eļļu, sāli, ķiplokiem un zaļumiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dārzeņus pēc vārīšanas atdzesē, sagriež nelielos, vienādos 1,5 cm kubiņos. Katru dārzeņu veidu liec atsevišķos trauciņos, aplej ar olīveļļu, lai nesalīp.

Īpaši izvēlīgi jāizvēlas marinētie gurķi – lai tie ir pietiekami elastīgi, piemēroti kvadrātiņu formas izveidei.

No kvadrātiņiem “būvē” 4 x4 cm lielu krāsainu kubu.

Atvieglojot uzdevumu, var kuba vidu aizpildīt ar kādu citu masu, piemēram, zaļajiem zirnīšiem, un tikai ārpusi rūpīgi veidot krāsainu.

Lai kubs spīdētu, to pārlej ar olīveļļu. Blakus lej mērci.

Šeit var skatīties arī video recepti (krieviski).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.