Foto-Aija Geida

Garšīgi viltotie siera pīrādziņi bez siera 2

Sastāvdaļas – 200 g kviešu miltu, 200 g auksta sviesta, 200 g kartupeļu biezeņa, šķipsniņa sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Tikai klusē” – Zalužnijs atklāj, ka viena no NATO dalībvalstīm lūgusi slēpt informāciju par Krievijas droniem tās teritorijā
Kokteilis
Trampa pavāri “tiek izdancināti godam”. Baltā nama virtuves aizkulises un ko labprāt iekož ASV prezidents
TV24
“Tie bērni, kas negrib bērnus, ir mūsu bērni!” Rubenis nosauc patieso demogrāfijas krīzes iemeslu – un tā nav nauda
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus novāra un rūpīgi saspaida (tā, lai nepaliek gabaliņi). Kad pilnīgi atdzisuši, gatavo mīklu: sajauc ar aukstu sviestu un kviešu miltiem, pievieno šķipsniņu sāls. Mīklu rokās nav ieteicams sildīt, to ātri sajauc un noliek atpūsties ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm.

Pēc tam izveido mazus pīrādziņus un cep tos pavisam gaiši brūnus (pildījumu nevajag!).

CITI ŠOBRĪD LASA

Iznāk garšīgi viltotie siera pīrādziņi. Svarīgi tos nesadedzināt brūnus, tad vairs nav mīkstās, patīkamās konsistences, jo kļūst ļoti cieti. Garšo pēc siera, lai gan šis produkts pat blakus nav stāvējis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.