Viltotie burkāni: atraktīva receptīte fotogrāfijās 1
Pagatavošana:
Izrullē mīklu.
Sagriež to 6 garās plāksnēs, katru no tām saveļ garā, tievā “desā”.
Ņem speciālu konusu, tin ap to mīklu. Ieteicams neiet līdz konusa pašām malām, citādi būs grūti gatavo gardumu noņemt.
Nokrāso mīklu oranžā krāsā ar pārtikas krāsvielu (to var arī nedarīt). Cep 15 minūtes 180-200 grādos.
Kad gatavs, atdzesē. Izņem no konusa formām.
Pildījumu liek celofāna maisiņā, galā izveido caurumiņu, lai vieglāk pildīt konusus.
Piepilda konusus.
Lai uzkodas vairāk līdzinātos burkāniem, no salātiem pieliek “lakstus”.
Recepte no povar.ru