Foto: Africa studio/Shutterstock

Viens, divi – gatavs! Ābolu un baltmaizes pudiņš: izcili garšo kopā ar saldējumu! 2

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Kam gan reizēm negribas panašķoties? Bet bieži vien, negribas tam tērēt pārāk daudz laika. Tad šis variants būs tieši šai reizei – viens, divi un gatavs!

Sastāvdaļas:

• 5–6 āboli

• 6–8 baltmaizes šķēles

• glāze (200 ml) piena

• 10 ēdamkarotes skābā krējuma

• 7 ēdamkarotes cukura

• kanēlis

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež šķēlēs. Skābo krējumu samaisa ar cukuru un kanēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pusi baltmaizes šķēļu iemērc pienā un liek ietaukotā cepamtraukā. Pa virsu baltmaizei liek ābolu šķēlītes (pusi no daudzuma) un uzlej krējuma maisījumu. Atkal liek pienā mērcētas baltmaizes kārtu, pēc tam ābolus un pārlej krējumu.

Cep cepeškrāsnī 170 °C 25–30 minūtes.

Pasniedz karstu. Ar saldējumu!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.