Foto: Africa studio/Shutterstock

Viens, divi – gatavs! Ābolu un baltmaizes pudiņš: izcili garšo kopā ar saldējumu! 2

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
10 vienkārši ikdienas ieradumi, kas palīdzēs zaudēt svaru
TV24
Valsts kancelejas direktors: “Cilvēkiem ir jāierodas darbā, nevis jāstrādā mājās no dīvāna vai no dārza”
Lasīt citas ziņas

Kam gan reizēm negribas panašķoties? Bet bieži vien, negribas tam tērēt pārāk daudz laika. Tad šis variants būs tieši šai reizei – viens, divi un gatavs!

Sastāvdaļas:

• 5–6 āboli

• 6–8 baltmaizes šķēles

• glāze (200 ml) piena

• 10 ēdamkarotes skābā krējuma

• 7 ēdamkarotes cukura

• kanēlis

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež šķēlēs. Skābo krējumu samaisa ar cukuru un kanēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pusi baltmaizes šķēļu iemērc pienā un liek ietaukotā cepamtraukā. Pa virsu baltmaizei liek ābolu šķēlītes (pusi no daudzuma) un uzlej krējuma maisījumu. Atkal liek pienā mērcētas baltmaizes kārtu, pēc tam ābolus un pārlej krējumu.

Cep cepeškrāsnī 170 °C 25–30 minūtes.

Pasniedz karstu. Ar saldējumu!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.