Foto – Aija Geida

Vienreizēji gards brūkleņu čatnijs. Iesaka “Praktiskā Latvieša” žurnāliste Aija Geida 0

Sastāvdaļas

• 200 ml brūkleņu

• 50 ml ābolu etiķa

• 2 āboli

• 3 ēdamkarotes olīveļļas

• 3 ēdamkarotes brūnā cukura

• sarkanais sīpols

• viena apelsīna miza un sula

• ½ tējkarotes malta muskatrieksta

• ēdamkarote svaigi rīvēta ingvera

• ½ tējkarotes maltu melno piparu

• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

Ābolus sagriež mazos gabaliņos, sīpolu sakapā. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu. Pievieno ābolus un vēl nedaudz apcep. Pieliek pārējās sastāvdaļas un sutina līdz šķidra ievārījuma konsistencei. Šī pikantā mērce labi piestāv gaļas ēdieniem.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.