Ceptas olas tomātu bļodiņās 0

Lai izmēģinātu šo recepti, vajadzīgi diezgan lieli tomāti. Katrai olai rēķina vienu tomātu. Cepeškrāsni iepriekš sakarsē līdz 180 grādiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Tomātiem nogriež augšiņas aptuveni vienā trešdaļā augstuma, izņem mīkstumu, liek uz pannas vai cepšanas formā.
Katras tomāta pusītes apakšā liek nedaudz rīvēta siera, pēc tam uzmanīgi ielej tur veselu olu. Cep minūtes 10, pēc tam pārkaisa ar rīvētu sieru un atkal liek cepeškrāsnī uz pāris minūtēm, lai siers skaisti izkustu.

Pasniedz karstas vai siltas, rotā ar kapātiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.