Vienkārši, neparasti, gardi: 5 burvīgas olu ēdienu receptes 0
Apceptas olas “kažociņā”
Ja vēlies tuviniekus ierastās ceptās vai vārītās olas vietā iepriecināt ar ko neparastāku, nemaz nav jātērē daudz laika. Noderēs piecas oriģinālas olu ēdienu receptes brokastu ēdieniem. Šos ēdienus novērtēs pat lielākie gardēži. Labu apetīti!
Vajadzīgo olu daudzumu mīksti novāra, atdzesē un noloba, cenšoties neiebojāt baltumu, lai dzeltenums neiztecētu.
Pēc tam olas vienkārši apviļā rīvmaizē un apcep uz pannas sviestā vai arī gatavo panējumu, sakuļot krējumu ar rīvmaizi vai olu ar krējumu, olu un rīvmaizi vai visas trīs sastāvdaļas kopā. Ja garšo majonēze, krējuma vietā var lietot to.