Vienkārša recepte kabaču sagatavošanai ziemai 3

Kā pagatavot kabačus ziemai? TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” ar pavisam vienkāršu recepti, kuru izmanto viņas draudzene, dalās šefpavāre Ina Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Dārzs
Padoms dārzniekiem: Izvairieties no šīs lietas, kas piesaista gliemežus kā magnēts
Lasīt citas ziņas

Kabačus sarīvē, sasautē kopā ar tomātiem, ķiplokiem un liek burciņās.

Šefpavāre uzsver, ka, protams, šo sautējumu var ēst arī uzreiz, jo tas ir līdzīgs čatnijam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņa pastāsta, ka kabača, tomāta un arī burkāna kombinācija ir saderīga un garšīga.

Visu raidījumu var noskatīties šeit:

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.