Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Pixabay

Knifiņi 24

• Ja malto gaļu pēc sajaukšanas un mīcīšanas mētā pret galda virsu vai kārtīgi ar roku izdauza, no tās tiek izsists gaiss: kotletes vai citi maltās gaļas izstrādājumi gatavojot neizjūk.

• Cūkgaļa jāmaļ bez ādas, lai kotletes vai citi izstrādājumi turētos kopā, nejuktu un nedruptu. Cūkgaļa vai tās treknums malto gaļu padara sulīgāku un vieglāku.

• Putnu maltā gaļa ir šķidra, lai tā turētos kopā, jāpievieno kartupeļu ciete vai rīvēti kartupeļi. Kotletes uz pannas liek ar karoti.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.