Viegli sālītas foreļmaizītes 0
Sastāvdaļas
Rudzu maize
Svaigs gurķis
Viegli sālīta forele
Dilles dekoram
Sāls un cukurs
Avokado krēmam
Avokado – 1 gab. liels vai 2 mazi
Turku zirņi – 1 ēdamk.
Sezama eļļa – 1 ēdamk.
Grauzdēts sezams – 1 ēdamk.
Laima sula – 1 tējk.
Pagatavošana.
Lai iesālītu foreles fileju, nepieciešams tikai sāls un cukurs, tāpēc šī ir jūsu iespēja pašiem atrast savu vislabāko recepti salduma un sāls balansam.
Kad zivs iesālīta, atstāj to uz nakti ledusskapī, no rīta noskalo lieko sāli un sagriež fileju.
Pagatavo avokado krēmu, savienojot visas sastāvdaļas un samaļot krēmā. Sagriež gurķi plānās ripiņās. Kārto maizītes ar krēmu, foreli un gurķi, virspusē uzliekot dilli.
Recepti piedāvā Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis