Viegli sālītas foreļmaizītes 0

Sastāvdaļas
Rudzu maize
Svaigs gurķis
Viegli sālīta forele
Dilles dekoram
Sāls un cukurs

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
Kā atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Lasīt citas ziņas

Avokado krēmam
Avokado – 1 gab. liels vai 2 mazi
Turku zirņi – 1 ēdamk.
Sezama eļļa – 1 ēdamk.
Grauzdēts sezams – 1 ēdamk.
Laima sula – 1 tējk.

Pagatavošana.

Lai iesālītu foreles fileju, nepieciešams tikai sāls un cukurs, tāpēc šī ir jūsu iespēja pašiem atrast savu vislabāko recepti salduma un sāls balansam.
Kad zivs iesālīta, atstāj to uz nakti ledusskapī, no rīta noskalo lieko sāli un sagriež fileju.
Pagatavo avokado krēmu, savienojot visas sastāvdaļas un samaļot krēmā. Sagriež gurķi plānās ripiņās. Kārto maizītes ar krēmu, foreli un gurķi, virspusē uzliekot dilli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.