Viegli pagatavojams un ļoti gards mannas pīrāgs 1

Sastāvdaļas – glāze mannas, 120 g skābā krējuma (20%), glāze cukura, 3 olas, tējkarote cepamā pulvera, glāze miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
FOTO. 7 neparastākie veikali Latvijā, ko ir vērts apciemot
10 vienkārši ikdienas ieradumi, kas palīdzēs zaudēt svaru
Lasīt citas ziņas

Mannu samaisa ar krējumu un atstāj uz stundu, lai manna uzbriest.

Olas sakuļ ar cukuru, pievieno uzbriedušajai mannai, visu kārtīgi samaisa. Pievieno sijātus miltus un cepamo pulveri, iemaisa ne pārāk biezu mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu lej ietaukotā veidnē un liek 180 grādu karstā cepeškrāsnī cepties apmēram 40 minūtes.

Pīrāga gatavību pārbauda ar sausu kociņu – ja kociņš, iedurts pīrāgā, paliek sauss, pīrāgs ir gatavs.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.