
Foto – Aija Geida
Vieglas brokastis ar ogām 0
Auzu pārslas apgrauzdē ēdamkarotē sviesta un atdzesē. Deserta traukos kārto banānu šķēlītes, zīdkoka ogas, mellenes un auzu pārslas, uzlej jogurtu un kļavu sīrupu (vai medu), uzkaisa ziedputekšņus.
Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites!
29
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Ļoti piesātinātas garšas muslis ar svaigām ogām un augļiem.