“Vieglais tiramisu”. Gatavs 15 minūtēs! 0

Pagatavošana

1. Dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru. Uzmanīgi, karotīti pēc karotītes, pievieno maskarpones sieru. Samaisa. Sakuļ baltumus un uzmanīgi iecilā pie dzeltenumiem un siera.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči 140
Kokteilis
Kā šogad nodzīvot savu labāko dzīvi? Ieteikums visām zodiaka zīmēm, no kā izvairīties
Veselam
Šī laulība ir lemta neveiksmei – sievietes parasti grib šķirties, ja apprecas šo iemeslu dēļ 13
Lasīt citas ziņas

2. Uzvāra stipru kafiju, pievieno vaniļu un konjaku. Samaisa.

3. Cepumus izmērcē kafijā un liek formiņas apakšā un gar sienām. Pa virsu izlīdzina krēmu. Liek otro cepumu kārtu un otro krēma kārtu. Pārkaisa ar kakao.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Atlikušo krēmu liek konditorejas maisiņā un rotā tortīti. Pārkaisa ar kakao. Liek ledusskapī uz 2-3 stundām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.