
Foto – Aija Geida
Viegla vasaras mērce ar balandām 0
Gurķi un avokado sagriež mazākos gabaliņos, balandu lapiņas sakapā. Visas sastāvdaļas blenderī kuļ, līdz iegūta viendabīga masa. Viegla un aromātiska mērcīte, ko pasniedz ar svaigiem un grilētiem dārzeņiem, sieru un dārzeņu kotletēm.
Reklāma
Reklāma
Mazsālīti gurķīši ar sinepju sēklām
Mazsālīti gurķīši – ar galda mārrutkiem
Pelēkie zirņi ar cauraugušu speķi saldā krējuma mērcē un sieru
FOTO: Suši virtuļi – jauns veids, kā gatavot pazīstamu ēdienu
Brendijs no purva retēja, alus pastēte. Šefpavāra Dzintara Kristovska neparastās idejas
Kas alu lepnu dara
Сitāds Līgo siers ar zaļumiem