Vieglā kārtainā kūka jeb variācija par “Napoleona” tēmu 0

Pagatavošana

1. Miltus izsijā, pievieno 1 olu, sodu un bundžiņu iebiezinātā piena. Iejauc mīklu. Sadala 8 vienādās daļās un katru plāni izrullē. Sakarsē pannu bez taukvielām, izliek uz tās loksnes, katru apcep no abām pusēm līdz gatavībai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči 140
Kokteilis
šogad nodzīvot savu labāko dzīvi? Ieteikums visām zodiaka zīmēm, no kā izvairīties
Kokteilis
Personības TESTS. Ko tu pamanīji pirmo? Atklāj, vai esi sapņotājs, reālists, ideālists, optimists vai pesimists
Lasīt citas ziņas

2. Olu sakuļ ar cukuru, pievieno 3 ēdmkarotes miltu un tievā strūkliņā pielej pienu. Maisījumu sakarsē uz lēnas uguns un vāra, pastāvīgi maisot, līdz masa sabiezē.

3. Loksnes liek kārtām, katru pārziežot ar krēmu. Liek ledusskapī uz 1 stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.