Rimi Publicitātes foto

Vieglā ananasu pasha 0

Recepti piedāvā Rimi Gardēži šefpavārs Normunds Baranovskis un veselīga uztura māksliniece Inga Pūce.

Reklāma
Reklāma


Pagatavošana:

Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

1. Traukā ieber želatīnu, pārlej ar 150 ml aukstas ananasu sulas (kurā bija ananāsi) un noliec siltā vietā uz 10 minūtēm, lai želatīns uzbriest.
2. Uzsildi (bet nevāri) šķidrumu ūdens peldē, līdz želatīns ir izkusis, un ļauj nedaudz atdzist.
3. Bļodā sajauc biezpienu, abu citrusu sulas (1 ēdamkarote no katra citrusa) un smalki sarīvētas miziņas, cukuru, vaniļas cukuru un ananāsu gabaliņus.
4. Sakul olu baltumus stingrās putās un lēnām iemaisi biezpiena masā.
5. Pievieno ananasu sulu ar želatīnu un iemaisi.
6. Pildi masu formā un liec ledusskapī atdzesēties uz 2 stundām.
7. Īsi pirms pasniegšanas izņem no ledusskapja un dekorē ar augļiem un ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.