Krievu karavīri
Krievu karavīri
Foto. Scanpix/RIA Novosti / Sputnik

Storm-Z vienības ir tikai gaļa – izvēlēti slimie un “mazvērtīgie” 101

Ukraiņu sagūstītie krievi stāsta, ka viņu komandieris “Ryba” licis nevienu neevakuēt, kamēr viņi nav nodibinājuši Kupjanas silikātu rūpnīcas apkārtnē. Karavīrs, kurš nenosauca savu vārdu, sacīja:

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Sapnī pēkšņi un strauji tu krīti bezdibenī.. Par ko brīdina šie sapņi? 18
Vērsis – “Lexus”, Lauva – “Lamborghini”: kurš auto ir piemērots jūsu Zodiaka zīmei 16
Kokteilis
4 zodiaka zīmes, kuras visbiežāk salauž partneru sirdis 4
Lasīt citas ziņas
“Mēs daudzus kilometrus nesam sev līdzās ievainoto krievu, lai glābtu viņa dzīvību, jo viņš bija atstāts mirt viens.”

“Hunter” apstiprināja, ka daudzām vienībām, tostarp slikti apmācītām, viegli aprīkotām Storm-Z uzbrukuma vienībām, bija “aizliegts” atstāt savas pozīcijas. Februārī Krievijas komandieri izmantojuši cilvēku viļņu taktiku, iesaistot Storm-Z un Storm-V. “Ja šādas vienības atkāpjas, tās var iznīcināt to bloķējošās vienības.

CITI ŠOBRĪD LASA
Krievijas bruņotie spēki mobilizē cilvēkus ar smagām slimībām, piemēram, tuberkulozi vai HIV, un pret šādiem “karavīriem” ir atšķirīga attieksme,” sacīja “Hunters”.

“Pašnāvnieku” uzbrukumu viļņa izmantošana nav samazinājusies, neskatoties uz skaļajām izmaiņām Krievijas Aizsardzības ministrijas vadībā. Ukraiņu karavīri atzīst, ka viņi vilcinās glābt krievus, jo tiem ir nelokāmā apņēmība turpināt cīņu pat pēc sagūstīšanas. Daži ievainotie okupanti vēlas ātri padoties, taču citi “šauj līdz pēdējam”, pat mēģinot uzspridzināt granātas, kad viņiem tika sniegta medicīniskā palīdzība.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.