Krievu karavīri
Krievu karavīri
Foto. Scanpix/RIA Novosti / Sputnik

Okupanti paziņoja, ka vienīgā medicīniskā palīdzība, ko viņi saņēmuši par šrapneļu brūcēm, tika sniegta ar līdzekļiem no viņu pašu aptieciņas. Citā video ievainoto cilvēku grupa stāsta, ka daži no viņiem uzbrukumā devušies ar kruķiem. Viņi teica kamerai: “Uzklausiet mūs, lūdzu, uzklausiet mūs. Šī ir mūsu pēdējā iespēja. Mums nav vairāk iespēju.” 101

Jaunākie dati par nogalināto Krievijas karavīru skaitu ir līdzvērtīgi vairāk nekā 1000 bojāgājušajiem dienā,
Reklāma
Reklāma
Veselam
Četri dzērieni, kas izraisa insulīna rezistenci un svara pieaugumu. Ar ko tos aizvietot?
Kokteilis
Kāds vīrietis vajadzīgs katrā zodiaka zīmē dzimušai sievietei 8
Veselam
Slaida auguma noslēpums! 25 pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu un zemu tauku saturu 8
Lasīt citas ziņas

pieaugot kauju intensitātei jaunatklātajā frontē Harkivā un kaujām citviet Ukrainas austrumos un ziemeļaustrumos. “Lai gan šī jaunā pieeja ir palielinājusi spiedienu uz frontes līniju, efektīva Ukrainas aizsardzība un Krievijas apmācības trūkums samazina Krievijas spēju izmantot jebkādus taktiskos sasniegumus, neskatoties uz mēģinājumiem paplašināt frontes līniju,” paziņoja Lielbritānijas izlūkdienesti.

Ukraiņu karavīrs “Hunter” sacīja, ka krievu karavīri “vienkārši tiek atstāti savās pozīcijās, lai mirtu”. “Šī ir izplatīta situācija, kad tiek sagūstīti ievainotie Krievijas karavīri. Pēc daudzu teiktā, viņu pašu biedri viņus pameta, lai tie ar ievainojumiem nomirtu bez pārtikas un ūdens.” Doņeckas apgabalā sagūstīts kāds krievu karavīrs, kuram kāja pūst no šrapneļa brūces. “Viņš nez kāpēc netika evakuēts. Vēlāk Dņepro mediķiem viņam nācās amputēt kāju, lai viņš izdzīvotu,” sacīja Vlads no Krakenas vienības.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.