Foto-Shutterstock

2. Auzu pārslu un biezpiena pankūkas ar zemesriekstu sviestu un banāniem 0

Sastāvdaļas
2 nogatavināti banāni
100 g vājpiena biezpiena
3 olas
¾ glāzes pilngraudu auzu pārslu
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
¼ glāze sadrupinātas tumšās šokolādes (pēc vēlmes)
šķipsniņa sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vienmērīgi samīca banānus. Pievieno olas, biezpienu, auzu pārslas, zemesriekstu sviestu, tumšo šokolādi un sāli. Maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga. Pannai pievieno eļļu un uzkarsē. Pankūkas cep līdz zeltaini brūnai konsistencei no katras puses.

Pasniegšana.
Pankūkas liek uz šķīvja. Var dekorēt ar sadrupinātu šokolādi un banānu gabaliņiem, pārliet ar kļavu lapu sīrupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.