Otra vakariņu versija: Ziedkāpostu pica 13

Foto: NSC Photography/SHUTTERSTOCK

• 400–500 g ziedkāposta

• 1 tomāts

• 4 olas

• 40 sasmalcinātu mandeļu

• 30 g cietā siera

• 1 ķiploka daiviņa

• 2 tējkarotes olīveļļas

• raudene

Pesto:

• 25 g cietā siera

• 25 g bazilika

• 1 ķiploka daiviņa

• 1 ēdamkarote olīveļļas

Ziedkāpostu sasmalcina un sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Masu izklāj uz plāts plānā kārtā un cep cepeškrāsnī 180 °C aptuveni 5 minūtes. Izņem no cepeškrāsns un pārklāj ar tomātu

mērces, svaigu tomātu gabaliņu, ķiploku, raudenes un sāls maisījumu. Tad virsū liek vārītu šķēlēs sagrieztu gaļu, uzbārsta sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī 180 °C aptuveni 25 minūtes.

Pasniedz ar pesto, pārkaisa svaigu rukolu.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.