
Otra vakariņu versija: Ziedkāpostu pica 13
• 400–500 g ziedkāposta
• 1 tomāts
• 4 olas
• 40 sasmalcinātu mandeļu
• 30 g cietā siera
• 1 ķiploka daiviņa
• 2 tējkarotes olīveļļas
• raudene
Pesto:
• 25 g cietā siera
• 25 g bazilika
• 1 ķiploka daiviņa
• 1 ēdamkarote olīveļļas
Ziedkāpostu sasmalcina un sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Masu izklāj uz plāts plānā kārtā un cep cepeškrāsnī 180 °C aptuveni 5 minūtes. Izņem no cepeškrāsns un pārklāj ar tomātu
mērces, svaigu tomātu gabaliņu, ķiploku, raudenes un sāls maisījumu. Tad virsū liek vārītu šķēlēs sagrieztu gaļu, uzbārsta sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī 180 °C aptuveni 25 minūtes.
Pasniedz ar pesto, pārkaisa svaigu rukolu.