Foto: Fotolia

Auzu pārslu un ābolu putra 14

Sastāvdaļas
100 g auzu pārslu
nedaudz kanēļa vai vaniļas pulvera
nedaudz kardamona pulvera
400 ml auzu vai mandeļu vai sojas piena*
2 mīkstas dateles, smalki sakapāts, lai labāk izkūst
200 ml ūdens, ja vajag
300 g tīra ābolu biezeņa bez cukura
Pagatavošana.
Katliņā ieber auzu pārslas un kanēli, kardamonu, dateles, pielej pienu un vāri uz nelielas liesmas 7 – 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz putra ir gatava. Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni. Pirms pasniegšanas iemaisi putrā ābolu biezeni un pasniedz.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.