Veselīgāk – auzu pankūkas 0

Sastāvdaļas. Aptuveni 200 g auzu miltu, glāze piena, divas olas, cukurs, sāls, kanēlis, tējkarote cepamā pulvera.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
RAKSTA REDAKTORS
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā
Lasīt citas ziņas

Miltus sajauc ar cukuru, sāli, kanēli un cepamo pulveri. Sakuļ pienu ar olām un iejauc sausajā maisījumā. Cep sakarsētā eļļā.

Pasniedz ar medu, ievārījumu vai cukura sīrupu.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Ieteica Elīna Hermansone, Laikmetīgās mākslas centra projektu koordinatore, kura brīvdienu rītos cep pankūkas no auzu vai griķu miltiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.