Daiņa Bušmaņa foto

Velsas pīrāgs
 0

SASTĀVDAĻAS 400 g liellopa filejas, 200 g baraviku, 50 g šķiņķa, 250 g kārtainās mīklas, 3 olu dzeltenumi, 50 g sinepju, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 19
Pensionāre kļūst par interneta sensāciju: 76 gadus veca sieviete nokļūst slimnīcā ar diabētu un uzzina, ka ir stāvoklī
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Liellopa fileju iesāla un iepiparo. Liek uz uzkarsētas pannas un olīveļļā no visām pusēm apcep. Sagrieztas baravikas, kam pievienots sāls un pipari, apcep uz pannas. Uz pārtikas plēves citu pie citas izklāj Parmas šķiņķa šķēles. Pāri klāj cepto baraviku masu, tajā ietin liellopa fileju. Izveltnē mīklu, malas apziež ar olas dzeltenumu un tajā ietin satīto fileju. Vēlreiz apziež ar olas dzeltenumu, iegriež, pārkaisa ar sāli. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 līdz 15 min.

Gatavaoja Jūrmalas restorāna “Laivas” šefpavārs Jānis Eislers

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.