Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Publicitātes foto

Veģetārais čilli ar četru veidu pupiņām 1

Ziemas periodā jo īpaši cilvēkiem, kas neēd gaļu,jeb veģetāriešiem, nereti ir krietni sarežģītāk izdomāt jaunas ierosmes gardām maltītēm. Tāpēc “Rimi” veselīgas ēšanas kustības “Aikāgaršo” šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā receptes veģetāriešiem, kas rosinās jaunas maltītes pagatavošanai.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana laiks: 45 minūtes
Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams

Četru veidu pupiņas – 400 g
Konservēta, vārīta vai saldēta kukurūza – 200 g
Šalotes sīpols – 2 gab.
Ķiploks – 4 daiviņas
Burkāns – 1 gab.
Sarkanā paprika – 1 gab.
Tomātu biezenis – 400 ml
Vorčesteras mērce – 2 ēdamk.
Dārzeņu buljons – 200 ml
Kumins (romiešu ķimenes) – 1 tējk.
Brūnais cukurs – 1 ēdamk.
Asais čili – 1 gab.
Citronzāle – 1 gab.
Ingvers – 1/3 tējk.
Sāls un pipari – pēc garšas
Zaļumi (kindza, lociņi, pētersīļi) – 3 saujas
Tortiljas – 8 gab.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.