Foto-Anda Krauze

Veģetārais burgers
 0

Recepti piedāvā šefpavāri Eduards Fatjanovs un Filips Petrenko.

Reklāma
Reklāma

SASTĀVDAĻAS

Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Hamburgera maizīte, pesto mērce, krējums, Čedaras siers, romiešu salāti, svaigs tomāts, saulē kaltēti tomāti, Filadelfijas siers. Veģetārajai kotletei: paprika, pupiņu maisījums, sēnes, sīpoli.

KĀ GATAVOT?

Vispirms pagatavo dārzeņu kotleti – apceptam sīpolam un sēnēm pievieno smalki sakapātu papriku un samaltas, novārītas pupiņas. No šīs masas veido kotleti, ko apcep no abām pusēm. Liek uz pusēm pārgrieztā hamburgera maizītē, virsū – Čedaras siera šķēli, romiešu salātus, svaiga tomāta šķēli, pesto, kam pievienots krējums, saulē kaltētus tomātus un Filadelfijas sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.