Vecrīgas kafija 0

Sastāvdaļas. 25 ml kafijas liķiera Moka, 25 ml Rīgas melnā balzama, 200 ml kafijas, saldais krējums.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavo vidēji stipru kafiju. Lai dzērienā nepeldētu biezumi, mājas apstākļos izmanto kafijas spiedkannu. Pielej liķieri un balzamu. Ja vēlas, var pievienot šokolādes sīrupu. Sakuļ putukrējumu, kuram pievieno garšvielas pēc izvēles. Putukrējuma torni rotā ar rīvētu šokolādi, kafijas pupiņām un zemenēm.

 

Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.