Vecrīgas kafija 0

Sastāvdaļas. 25 ml kafijas liķiera Moka, 25 ml Rīgas melnā balzama, 200 ml kafijas, saldais krējums.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes 1
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 36
Lasīt citas ziņas

Pagatavo vidēji stipru kafiju. Lai dzērienā nepeldētu biezumi, mājas apstākļos izmanto kafijas spiedkannu. Pielej liķieri un balzamu. Ja vēlas, var pievienot šokolādes sīrupu. Sakuļ putukrējumu, kuram pievieno garšvielas pēc izvēles. Putukrējuma torni rotā ar rīvētu šokolādi, kafijas pupiņām un zemenēm.

 

Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.