Spējam novērtēt 0
Sākot ražošanu, Linda daudz braukāja pa tirdziņiem un iepazīstināja ar savām nūdelēm gandrīz ikvienu pircēju, taču tagad to ir tik daudz, ka ar katru aprunāties pietrūkst laika.
– Nebūtu pareizi produktus vienkārši ielikt veikalu plauktos un gaidīt, ka nopirks. Par tiem ir jāstāsta, – uzskata saimniece. – Joprojām regulāri dodos uz pilsētu svētkiem un gadatirgu Brīvdabas muzejā. Publisko pasākumu nozīmi nekad nevar pamanīt uzreiz, piemēram, reiz “Riga Food” izstādē bija samērā maz apmeklētāju, bet pēc pāris mēnešiem sākām sadarbību ar izplatītājiem, kuri toreiz bija iegādājušies mūsu nūdeles.
Šovasar viņas gatavoto lazanju varēja baudīt “Dinner in the Sky” apmeklētāji. Pavāri, kuri strādājuši ar “Michelin” zvaigznēm godalgotos restorānos, tieši “EkoMako” lazanju atzina par piemērotāko viesiem pusdienās virs Rīgas.
Kaut gan makaronu gatavošana ir diezgan darbietilpīga, Linda to iesaka pamēģināt katrai saimniecei. Īpaši atraktīva un jauka ir kopīga darbošanās skolās, bērnudārzos, tautas namos un citur. Nūdeļu ražotājai tagad bieži nākas iesaistīties šādos pasākumos un dalīties savā pieredzē.
– Skatoties, cik mazie aizrautīgi darbojas ar miltiem, rodas sajūta, ka mēs spējam novērtēt labas lietas. Turklāt pēdējā laikā attīstījusies ēšanas kultūra – cilvēki vēlas nevis vienkārši paēst, bet baudīt. Esmu lepna, ka man ir iespēja sniegt šo prieku.