Foto no gastronom.ru

Vasarīgs pudiņš ar kuskusu un zemenēm 0

Uzsilda ūdeni ar trim ēdamkarotēm cukura, līdz cukurs izkūst. Pievieno liķieri, vāra vēl 8 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Nomazgā ogas, noņem stiebriņus. Liek ogas sīrupā un atstāj uz pusstundu.

Maizi sagriež plānās šķēlēs un izklāj izvēlētā trauka apakšu un sienas. Uz maizes kārtas liek ogu kārtu, pēc tam – maizi. Liek kārtām, līdz beidzas sastāvdaļas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārklāj ar pārtikas plēvi, pa virsu uzliek ko smagāku, lai pieplok. Uz nakti atstāj ledusskapī.

Pasniedzot pārlej ar sīrupu un rotā ar zemeņu un persiku gabaliņiem.

Avots: gastronom.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.