Foto – Justīne un Monika, Divi10.com

Vasarīgie salāti ar zemenēm, vistu un medus-citrusu mērcīti 0

1. Gatavo vistas marinādi: Trauciņā samaisi 1 tējk. šķidra medus ar 1/2 laima sulas un 1 tējk. Balsamico. Pievieno vistai un atstāj marinēties vismaz 30 minūtes.
2. Tikmēr sagriez zemenes un sīpolu.
3. Gatavo salātu mērci: 1 tējk. šķidra medus samaisi ar 1/2 laima sulas, 1 ēd.k. eļļas un pievieno magoņu sēklas.
4. Pannā liec cepties marinēto vistu. Cepšanās laikā vistai pievieno sāli un piparus pēc garšas. Kad gatava un atdzisusi, sagriez rupjās šķēlēs.
5. Traukā kārto spinātus ar zemenēm un sīpoliem, pārlej pāri salātu mērcīti. Tad visam uzbirdini Sniega bumbas un virsū kārto vistas šķēlītes.
6. Baudi kā vieglu un vasarīgu maltīti karstā dienā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Padoms: siltā laikā vista noteikti garšos daudz labāk, ja to pagatavos ārā uz grila.

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Justīne un Monika, Divi10.com
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.