Vasarīgi melleņu kēksiņi ar drumstalām 0
Gatavošana
Kēksiem
Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 grādiem, novieto cepamrežģi vidējā pozīcijā. Kēksiņu plāti izklāj ar papīra formiņām, vai arī ieziež ar sviestu / eļļu.
Lielā bļodā sajauc olu, paniņas, eļļu un vaniļas ekstraktu.
Citā lielā bļodā sajauc miltus, cukuru, cepampulveri, sodu, sāli un citrona miziņu, maigi iemaisa ogas.
Pievieno olu, paniņu un eļļas maisījumu, visu viegli sajauc.
Kēksu formiņas pilda gandrīz līdz malām.
Drumstalām
Sajauc miltus, cukuru un kanēli, ar rokām iemaisa olīveļļu vai sviestu, kamēr veidojas drumstalas. Iespējams, vajadzēs tikai pāris tējkarotes.
Uzbārsta drumstalas katram kēksiņam.
Cep, kamēr vidū iedurts sērkociņš paliek sauss, – apmēram 20-25 minūtes. Atstāj atdzist pie atvērtām plīts durvīm.
Sagatavots pēc spinachtiger.com