
Foto – Fotolia
Vasarīgi augļu salāti. Vienkārši, krāsaini, veselīgi 0
Nepieciešams
3 āboli
2 apelsīni
2 banāni
2 kivi
4 aprikozes
200 g saldo ķiršu
200 g vīnogu
Reklāma
Reklāma
Gatavošana
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ
4
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā
62
Visus augļus nomazgā un, ja nepieciešams, notīra miziņu. Ķiršus un vīnogas sagriež uz pusēm un izņem kauliņus.
Ābolus, apelsīnus, banānus un kivi sagriež mazos gabaliņos. Visu liek dziļā bļodā, samaisa.
Pasniedz deserta trauciņos, rotātus ar putukrējuma “cepurīti”.