Vasarīgi augļu salāti. Vienkārši, krāsaini, veselīgi 0
Nepieciešams
3 āboli
2 apelsīni
2 banāni
2 kivi
4 aprikozes
200 g saldo ķiršu
200 g vīnogu
Reklāma
Reklāma
Gatavošana
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli
6
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti
11
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Visus augļus nomazgā un, ja nepieciešams, notīra miziņu. Ķiršus un vīnogas sagriež uz pusēm un izņem kauliņus.
Ābolus, apelsīnus, banānus un kivi sagriež mazos gabaliņos. Visu liek dziļā bļodā, samaisa.
Pasniedz deserta trauciņos, rotātus ar putukrējuma “cepurīti”.