Foto-Baiba Buceniece

Salāti ar marinētu un grilētu vistas fileju. Ideāli piknikam! 0

Kā gatavot?

Vistas fileju pārkaisa ar garšvielu vistas gaļai, atstāj marinēties 10 – 15 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
Lasīt citas ziņas

Pēc tam cep uz grila vai pannas, līdz gatava.

Sagriež vidēji plānās sloksnītēs.

Uz šķīvja kārto salātu lapas, pāri – ķiršu tomātu pusītes, gurķa gabaliņus, papriku, avokado šķēlītes, ananasa kubiciņus un riekstus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viegli pārlej ar balzametiķa un eļļas mērci, kam pievienots cukurs un sāls. Pāri kārto vistas filejas sloksnītes.

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.