Vasaras čatnijs ziemas vakariem 0

Sastāvdaļas
• 250 g skābo ķiršu
• 250 g tomātu
• 1 sīpols
• 2 ķiploka daiviņas
• eļļa
• 0,25 g svaiga čili pipara
• 50 ml balzametiķa
• 1 tējkarote sāls
• naža gals sarkano piparu
• 100 g Dansukker Farīnas cukura

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiršus noskalo un izņem kauliņus. Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni (noblanšē), novelk miziņu, sagriež gabaliņos. Sīpolu un ķiploku nomizo, sakapā un uz pannas apcep. Sarkano čili noskalo, izņem sēklotni un smalki sasmalcina vai sarīvē.

Visas sastāvdaļas liek katliņā un vāra 25–30 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Nosmeļ putas. Lej tīrās izkarsētās burciņās, aizvāko un uzglabā vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.