2. variants 2
Sastāvdaļas
2 olas
2 šķēles šķiņķa, sagrieztas
0,5 glāze rīvēta siera
1 ēdamkarote sīki sagrieztu sīpolu
1 ēdamkarote sīki sagrieztas paprikas
2 ēdamkarotes sagrieztu tomātu
1 ēdamkarotes adžikas vai salsas
2 sagrieztu šampinjonu
Pagatavošana
1. Olas iesit lielā polietilēna maisiņā ar aizspiežamu aizdari.
2. Izspiež lieko gaisu un aiztaisa.
3. Maisiņu kārtīgi sakrata, lai olas sajauktos. Atver maisiņu un pievieno citas sastāvdaļas. Atkal izspiež gaisu un aiztaisa maisiņu.
4. Lielā katlā sakarsē ūdeni.
5. Liek maisiņu ūdenī (var uzreiz vairākus – līdz pat 8).
6. Gatavo verdošā ūdenī 30 minūtes. Atver maisiņu un liek omleti uz šķīvja!