Foto – Aija Geida

Vaniļas cepumi 0

Bļodā miltus sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru, sāli, samaltajām mandelēm. Miltu maisījumā ieberž sviestu un mīca mīklu, līdz tā kļūst viendabīga. Atdzesē ledusskapī 12 stundas. Pēc tam mīklu izrullē un izspiež dažāda lieluma aplīšus, ko cep iepriekš līdz +190 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10–12 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Glazūru gatavo, pūdercukuru sajaucot ar citrona sulu (to lej klāt pamazām, līdz izveidojas plūstoša masa). Kad cepumi atdzisuši, tiem uzlej glazūru un kārto piramīdas. Dekorē ar cukura rotājumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.