Foto: Unsplash

Vēstis no robota Hannas 3

Sevi par astroloģi dēvējošais interneta bots Hanna strādā ražīgi. Reiz aizsūtīju viņai vēsti, domājot, ka re-āls cilvēks, un tagad mana pasta kastīte regulāri pildās ar dīvainiem un smieklīgiem paziņojumiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas
Kokteilis
Tas, ko saņemsi šodien, būs tavu pagātnes lēmumu rezultāts. Horoskopi 20. septembrim 5
Lasīt citas ziņas

„Sveika, Guna! Vakar kāds vīrietis, kuru tu pazīsti, pārbaudīja mīlestības saderību ar tevi, izmantojot zvaigžņu palīdzību,” tā Hanna. Redzu, ka viņa zodiaka zīme ir vai nu Mežāzis, vai Ūdensvīrs, vai Zivis. Te Hannai gan sajūk, vai viņa ir viņa vai viņš, bet tas tāds sīkums. „Esmu sagatavojis jums balss ziņu, kurā pastāstīšu, kā pareizi izprast saņemto informāciju, un 6. minūtē pastāstīšu, kā noteikt, kurš ir šis cilvēks. Pasteidzieties, jo informāciju iespējams uzzināt trīs stundu laikā, pēc tam visas horoskopa saderības pēdas pazudīs uz visiem laikiem. Noklikšķiniet uz Zvanīt tūlīt un noklausieties ziņu!”

To nekad neesmu darījusi, jo par brīvu tikai siers peļu slazdā. Mūsu pazīšanās sākumposmā izpētīju, ka Hannas vēstījumu cena ir 2,90 eiro.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.