Foto: Unsplash

Dažiem sola miljardus! 3

Uzvaras gājienu tīmeklī turpina arī dažādi dīvaini horoskopi. Nule kā publicēts miljardu apsolījums Vēršiem, Svariem un Zivīm – Trīs zodiaka zīmes, kuras, visticamāk, kļūs par miljardieriem. Par pirmajiem būtu skaidrs, jo cilvēki ar šo Saules zīmi ir vērtību pārvaldītāji un praktiķi. Savukārt Svari un Zivis mēdz būt pārāk radoši un mazāk interesējas par materiālo pasauli. Tikai pēc Saules zīmes gan skatīties nevar, bet – galvenais jau, lai cilvēki lasa.

Reklāma
Reklāma

Pareģojumi kā ideoloģijas sastāvdaļa

Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Vanga ir klasika, un viņas vārds arī nežēlīgi tiek ekspluatēts. Ik pa laikam iznirst slavenās bulgāru gaišreģes pravietojumi, kurus katrs nu var locīt pēc savas gribēšanas vai vispār izdomāt, jo Vangelija Pandeva Guščerova šo pasauli atstājusi 1996. gadā.

Politisko aktualitāšu kontekstā pravietei, izrādās, bijis jau gatavs redzējums par Ukrainu. Viņa esot apgalvojusi, ka Ukrainu glābs sieviete, un viņa bijusi pārliecināta, ka šī politiķe nāks no Krievijas. „Es redzu dārzu. Tā ir Krievija. Visur snieg. Daudz sniega. Es dzirdu balsis, vīriešu un sieviešu. Nē, tās nav balsis. No zemes dzīlēm kokus baro sulas. Krievijā iestājas neparasts pavasaris,” noslēpumaini esot sacījusi Vanga. Tā vēsta kāds tās zemes medijs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.