Publicitātes foto

Valensijas paelja vakariņām divatā 0

14. februārī jeb Valentīndienā tiek svinēta visu mīlētāju diena. Visai lielā steigā tiek meklētas dāvanas, ko pasniegt savai otrajai pusītei, tomēr reizēm svarīgāka ir nevis dāvana, bet gan pasniegšanas veids. Kāpēc lai to nedarītu sveču gaismā romantisku vakariņu laikā? Šajos romantiskajos svētkos restorāns “Tex-Mex” piedāvā baudīt gardo Paella Valenciana, bet saldajā ēdienā mieloties ar melleņu parfē.

Reklāma
Reklāma

Paella Valenciana, 2 personām

Nepieciešams

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

– Vistas fileja 1 gab.
– Olīveļļa 3 ēdamkarotes
– Sarkanie sīpoli 1 gab.
– Ķiploki 1 galviņa
– Pākšu pupiņas 50 grami
– Paprika 1 gab.
– Garneles ar galvu 6 gab.
– Mīdijas 8 gab.
– Rīsi 200 grami
– Paellas garšviela 30 grami
– Timiāns 2 zariņi
– Rozmarīns 2 zariņi
– Desa Chorizo 80g
– Citrons 1 gab.
– Vistas buljons 0.800 l.

Pagatavošana:

– Uz sakarsētas pannas uzlej eļļu, pievieno ķiploku (kuram nogriež cepurīti) pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, un uz lēnas uguns atļauj pakarsēties.
– Vistas fileju un dārzeņus sagriež stienīšos.
– No eļļas izņem garšaugus un ķiploku, apcep vistas, garneles, mīdijas un pārējos dārzeņus.
– Kad dārzeņi apcepti pievieno rīsus un paellas garšvielu, viegli apcep un pārlej ar buljonu.
– Samazina cepšanas temperatūru un ļauj sautēties, kamēr buljons izgaro.
– Dekorē ar apcepto ķiploku, apceptajiem garšaugiem un citrona daiviņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.