Foto-Baiba Buceniece

Valdorfa salāti 1

Sastāvdaļas: Sarkanās un zaļās vīnogas (bez kauliņiem), seleriju kāti, āboli, valrieksti, citrons, bifido jogurts bez piedevām.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

7 lietas, ko Tramps nesaprot par Putinu 5
“Mani sauc Raivo, un es biju miris. Šodien man ir septiņi gadi!” Stāsts par īstu Lieldienu brīnumu
Attēls, kas satricināja internetu. “Google Maps” okeāna vidū atrod Zemes “melno caurumu” 12
Lasīt citas ziņas

Nomazgātas vīnogas griež uz pusēm, seleriju kātus un ābolus – nelielos gabaliņos. Visu liek salātu traukā, pievieno drupinātus valriekstus. Pēc garšas pieber garšvielas – sāli un piparus – un iespiež nedaudz citronu sulas. Samaisa ar balto bifido jogurtu bez piedevām.

 

Gatavoja restorāna “Aleksandrs” pavārs Ivars Rudiņiks

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.