Foto – Shutterstock

Vakariņas slaidās līnijas kārotājiem 0

PAGATAVOŠANA

Zivs fileju samaļ, pievieno biezpienu, olu, sīki sakapātus zaļumus, garšvielas. Samīca viendabīgu masu, veido nelielas kotletes. Uz cepešplāts klāj cepampapīru un uz tā sarindo kotletes. Liek cepeškrāsnī un 180–200 grādos cep aptuveni 20 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Labi sader ar dažādiem svaigiem dārzeņiem vai zaļajiem lapu salātiem, kam var pievienot sakapātas dilles, pētersīļus, piparmētru, timiānu vai majorānu, piespiest citrona sulu.

Kas labs? Lielisks olbaltumvielu avots – ir gan zivs, gan vājpiena biezpiens, kas labi iederas šādā kombinācijā, turklāt savelk kopā kotlešu masu. Sātīgs un garšīgs ēdiens, kas tomēr ir liess. Piedevās pietiek ar svaigiem salātiem un zaļumiem.

Pavāres piebilde

CITI ŠOBRĪD LASA

Zivi pagatavoju nedaudz citādi. Daļu fileju samalu, bet dažas filejas plakaniski pārgriezu uz pusēm un pēc tam sagriezu strēmelēs. Tajās ietinu gatavo kotlešu masu un rullīšus uzmanīgi liku uz cepampapīra.

36,6 °C konsultantes INETA GRĒNIŅA, restorāna Ave Luna šefpavāre

SIGNE RINKULE, uztura speciāliste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.