Jaunava 0

Jaunavas zīmē dzimušie ir ļoti pieticīgi un izsmalcināti cilvēki. Viņi nemīl skaļas kompānijas un dod priekšroku šauram draugu lokam. Jaunavām nav noslieces uz sapņainību – viņām raksturīgs skaidrs racionāls prāts.

Reklāma
Reklāma
Pasaulē sācis izplatīties jauns Covid-19 variants, kas konstatēts arī vairākās Eiropas valstīs: kam gatavoties? 103
Kokteilis
Personības TESTS. Kāds ir tavs slēptais spēks? Pasaki, ko attēlā pamanīji pirmo, un uzzini!
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
Lasīt citas ziņas

Jaunava neprot atslābināties un gandrīz vienmēr ir norūpējusies par ikdienas problēmām. Jaunavai piemīt daudz baiļu, piemēram, viņa baidās no citu cilvēku viedokļa un ir ļoti atkarīga no tā.

Jaunava bīstas kļūt par baumu, izsmiekla un ķircināšanas objektu. Šīs zīmes pārstāvji ir slikti vadītāji – viņi nespēj vienlaicīgi darīt vairākas lietas, ir lēnīgi un nepunktuāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vīriešiem Jaunavām bieži vērojama venustrafobija (bailes no skaistām sievietēm). Jaunavas vispār netic mīlestībai, tāpēc abiem dzimumiem raksturīga gamofobija jeb bailes no laulībām.

Gandrīz visiem šīs zīmes pārstāvjiem bailes un riebumu uzdzen zirnekļi (arahnofobija), tarakāni (blatofobija) un citi nepatīkami kukaiņi. Jaunavām var būt tik daudz baiļu, ka tās pat sāk ciest no fobofobijas – bailēm no jauna izjust pārdzīvoto izbīli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.