Vai “Rail Baltica” varētu ietekmēt Latvijas ēdināšanas nozari? Komentē nozares pārstāvis 10

Labi, kvalitatīvi vilcienu sakari nāk par labu tūrismam, jebkuri sakari nāk par labu tūrismam. Vai, ja ātri var pie mums nokļūt ar vilcienu, šādi cilvēki ies ēst restorānos, – jā, jo ir cilvēki, kuriem ir bail lidot. Tāpat, ja uz Berlīni var viegli aizbraukt 12 stundās, – aiziet uz restorāna vagonu, palasīt grāmatu, atpūsties, kāpēc ne – šādu viedokli TV24 raidījumā “Preses klubs” izteica Jānis Jenzis, Latvijas restorānu biedrības prezidents.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Kā “Rail Baltica” piesaistīs jaunus un unikālus cilvēkus, tā arī Michelin zvaigžņu restorāni, – gastronomijas tūrisms ir viens no straujāk augošajiem tūrismiem pasaulē, par to runā arī Pasaules tūrisma organizācija, norāda Jenzis, akcentējot, ka ir tādi cilvēki, kas brauc tikai un vienīgi gastronomijas tūrismā – viņi tikai guļ, ēd un dzer, un tērē ļoti lielu naudu.

“Vismaz ar šo esam noķēruši igauņus!” – Latvijā ir daudz restorānu, kas ir pamanīti un novērtēti. Kas vēl nav, tiem būs nākamgad iespēja, tā uzskata Jenzis.

CITI ŠOBRĪD LASA
"Rail Baltica" Rīgas Centrālā mezgla būvlaukums, 05.12.2023
"Rail Baltica" integrācija Rīgā. Paveiktais
Grand Hotel Kempinski Riga vakariņas ar "Michelin" restorāna šefpavāru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.