Foto – LETA

Vai ieteicams ēst tikko ceptu? 0

“Kāpēc nav ieteicams ēst tikko ceptu, karstu maizi? Vai tā var nosprostot barības sistēmu, vai arī tam ir cits skaidrojums?” 
Simona R. Siguldā

Reklāma
Reklāma
Piecas spēcīgas senās civilizācijas, kas pazuda bez pēdām: kas ar tām notika?
Kokteilis
6 lietas, pēc kurām vīrieši klusībā alkst gultā, bet nevēlas to atzīt
Atklāts, kurās Eiropas valstīs ir vissliktākie autovadītāji. Latvijas šoferi ierindojas ļoti augstā vietā
Lasīt citas ziņas

Tikko cepta, karsta maize dažiem cilvēkiem var radīt smaguma un dedzināšanas sajūtu, jo šis produkts izraisa skābāku reakciju, stāsta Vidzemes slimnīcas uztura speciāliste Linda Šlēziņa. Turklāt svaiga maize ir gardums, ko var notiesāt īsā mirklī un lielākā daudzumā nekā pastāvējušu maizi, bet pēc apēšanas, iespējams, varētu rasties vēlme atgulties, kas nebūtu īsti labi. Protams, šādas izjūtas nebūt nav visiem. Cilvēki tomēr pazīst savu organismu un paši sevi var laikus piebremzēt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.